Членови на Мрежата на социјални претпријатија ги споделија своите искуства, ставови, идеи и заложби за развојот на еко системот на социјални претпријатија во земјава, на работилница „Иднината на социјалните претпријатија“ која се одржа на 17-ти и 18-ти јули во хотелот „Холидеј ин“ во Скопје....