Отворени Повици

Отворен повикот „Зелени идеи“ за 2020 година

Повикот за натпреварот „Зелени идеи“ е отворен и ќе трае до 10-ти април 2020 година, објави Здружението за социјални иновации „АРНО“.Сите граѓаните кои сметаат дека имаат идеја за зелен, одржлив бизнис можат да аплицираат на натпреварот, а повеќе информации за самиот натпревар, критериумите и ...
Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......

Два повика од Министерството за економија

Министерството за економија објави два јавни – за субвенции за туристички цели на селски домаќинства и за субвенционирање занаетчии.Крајниот рок за пријавување е 25-ти мај, за повикот за занаетчии и 30-ти септември за повикот за туристички цели. Повеќе детали има на линковите:Јавен повик за ...
Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......