Отворени Повици

Меѓународна конференција за социјална економија

Меѓународна конференција за социјална економија 27 – 28 август 2019 Париз, Франција
Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......

Форум на пријатели на социјалните бизниси 2019

Форум на пријатели на социјалните бизниси 2019 17-18 мај 2019 Визбаден, Германија
Share on Facebook
Tweet
Прочитај повеќе......